Zien! Wilfred en René reconstrueren reactie Op1-presentatoren op val van gast (Vandaag Inside)

Zien! Wilfred en René reconstrueren reactie Op1-presentatoren op val van gast (Vandaag Inside)

Thursday 4 May 2023 om 08:40

Bij Vandaag Inside wordt het Op1-incident op dinsdagavond, waarbij een van de gasten ten val kwam, met veel verve gereconstrueerd. Wilfred Genee en René van der Gijp doen op geheel eigen wijze de presentatoren Charles Groenhuijsen en Margje Fikse na, die duidelijk niet wisten hoe te reageren op de ontstane consternatie. Aan tafel liggen ze dubbel van het lachen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien! <em>Wilfred</em> en <em>René</em> reconstrueren reactie <em>Op1</em>-presentatoren op val van gast (<em>Vandaag Inside</em>) Bij Vandaag Inside wordt het Op1-incident op dinsdagavond, waarbij een van de gasten ten val kwam, met veel verve gereconstrueerd. Wilfred Genee en René van der Gijp doen op geheel eigen wijze de presentatoren Charles Groenhuijsen en Margje Fikse na, die duidelijk niet wisten hoe te reageren op de ontstane consternatie. Aan tafel liggen ze dubbel van het lachen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: man in publiek heeft duidelijke mening Bekijk deze video » Zien: alles over het verhoogde salaris van VI-trio Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's