Dit zijn de winnaars van Race Across The World, 'Zo verdiend!'

Dit zijn de winnaars van Race Across The World, 'Zo verdiend!'

Donderdag 4 mei 2023 om 11:39

In het programma Race Across The World reizen koppels de wereld over. Wie als eerste meer dan 14.000 kilometer aflegt, wint. In de laatste aflevering van woensdag werd duidelijk wie na deze spannende maar zware reis heeft gewonnen.

Winnaars
Hugo Kennis en Eva Cleven komen als eerste aan op de eindbestemming. De realisatie dat de twee echt gewonnen hebben komt pas later. "Fuck off!", zegt Eva. Het was niet alleen maar lachen tijdens de reis, ze hebben het ook zwaar gehad.. "Ik durf het niet te zeggen maar het is zo fucking verdiend!", roept Eva.

Bekijk het fragment van Race Across The World hieronder.

Dit zijn de winnaars van <em>Race Across The World</em>, 'Zo verdiend!' In het programma Race Across The World reizen koppels de wereld over. Wie als eerste meer dan 14.000 kilometer aflegt, wint. In de laatste aflevering van woensdag werd duidelijk wie na deze spannende maar zware reis heeft gewonnen. WinnaarsHugo Kennis en Eva Cleven komen als eerste aan op de eindbestemming. De realisatie dat de twee echt gewonnen hebben komt pas later. "Fuck off!", zegt Eva. Het was niet alleen maar lachen tijdens de reis, ze hebben het ook zwaar gehad.. "Ik durf het niet te zeggen maar het is zo fucking verdiend!", roept Eva. Bekijk het fragment van Race Across The World hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Hugo was doodziek tijdens Race Across The World, ''maar ik stop niet snel'' Bekijk deze video » Ruzie Bastiaan en zoon Sem in Race Across the World: ‘Ik snap niet wat hier gebeurt’ Bekijk deze video » Hugo Kennis 'zeer gelukkig in de liefde' na emotionele uitbarsting in Race Across the World Bekijk deze video » Sem reageert op kritiek kijker dat vader Bastiaan Ragas zo lomp is (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Dit zijn de winnaars van Race Across The World, 'Zo verdiend!'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's