Peter Gillis proost op bijzonder moment, wat heeft hij te vieren?

Peter Gillis proost op bijzonder moment, wat heeft hij te vieren?

<em>Peter Gillis</em> proost op bijzonder moment, wat heeft hij te vieren? Peter Gillis staat op Bevrijdingsdag stil bij zijn zegeningen en bij hoe goed we het eigenlijk hebben in Nederland: 'Vrij zijn blijft een bijzonder goed, zeker als we kijken naar de onrust en conflicten die helaas nog steeds overal ter wereld plaatsvinden.' Een goede reden voor de ondernemer om vandaag het glas te heffen. De Instagrampost va Peter Gillis zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat de mannen van Vandaag Inside van zijn nieuwe paleis vinden. Bekijk ook ZIEN: Nicol Kremers tongzoent erop los met... een vrouw (video) Bekijk deze video » Johan Derksen schittert in videoclip John de Bever: 'T is moeilijk bescheiden te blijven Bekijk deze video » Video: Sander Schimmelpenninck vertelt dat hij vader wordt (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 5 mei 2023 om 10:13

Peter Gillis staat op Bevrijdingsdag stil bij zijn zegeningen en bij hoe goed we het eigenlijk hebben in Nederland: 'Vrij zijn blijft een bijzonder goed, zeker als we kijken naar de onrust en conflicten die helaas nog steeds overal ter wereld plaatsvinden.' Een goede reden voor de ondernemer om vandaag het glas te heffen.

De Instagrampost va Peter Gillis zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat de mannen van Vandaag Inside van zijn nieuwe paleis vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's