Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video)

Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video)

Friday 5 May 2023 om 18:23

<em>Hart van Nederland</em>: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Een man van 19 is vrijdag omgekomen bij een verkeersongeluk in Reuver. Vier inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland. HelikopterMeerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. Dat mocht niet meer baten, de 19-jarige man overleed ter plaatse. Hoe het met de andere vier inzittenden gaat is niet bekend volgens Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dronken man verstoort stiltemoment Dodenherdenking in Breda Bekijk deze video » Noodweer verpest bevrijdingsfestivals, Groningen zelfs ontruimd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man van 19 is vrijdag omgekomen bij een verkeersongeluk in Reuver. Vier inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland.

Helikopter
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. Dat mocht niet meer baten, de 19-jarige man overleed ter plaatse. Hoe het met de andere vier inzittenden gaat is niet bekend volgens Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's