Heftige ontknoping De Verraders: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video)

Heftige ontknoping De Verraders: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video)

Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv.

Vanavond was het dan eindelijk tijd voor de bloedstollende ontknoping van De Verraders. Wie gaat er met het zilver vandoor? Zijn het Verraders Jordy en Sander, of Getrouwen Billy, Chahid en Noor? Je ziet het hieronder.

Lees verder onder de video

Heftige ontknoping <em>De Verraders</em>: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video) Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv. Vanavond was het dan eindelijk tijd voor de bloedstollende ontknoping van De Verraders. Wie gaat er met het zilver vandoor? Zijn het Verraders Jordy en Sander, of Getrouwen Billy, Chahid en Noor? Je ziet het hieronder. Lees verder onder de video VerbanningDe allerlaatste raad was een emotionele. De kandidaten hebben hun gedachten even op een rijtje kunnen zetten, maar moeten er nu echt aan geloven. Wie wordt er als laatste verbannen en gaan de zilverstaven naar de Getrouwen of hebben de Verraders het spel uitgespeeld? Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Heftige ontknoping De Verraders: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video)

Verbanning
De allerlaatste raad was een emotionele. De kandidaten hebben hun gedachten even op een rijtje kunnen zetten, maar moeten er nu echt aan geloven. Wie wordt er als laatste verbannen en gaan de zilverstaven naar de Getrouwen of hebben de Verraders het spel uitgespeeld?

Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV