Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video)

Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video)

Sunday 7 May 2023 om 13:54

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Niels en Jeroen spelen val in <em>Op1</em> na in <em>Even Tot Hier</em> (video) Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de uitzending van Op1 viel een van de gasten op de grond. Charles Groenhuijsen en Margje Fikse keken toe, maar gingen snel door naar het volgende onderwerp. Hierdoor is een nieuw begrip ontstaan. 'Fikse': een probleem benoemen en wachten tot de ander iets regelt. Niet alleen bij Op1 doen ze aan 'fikse', ook de rest van Nederland kan er wat van. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video)

Tijdens de uitzending van Op1 viel een van de gasten op de grond. Charles Groenhuijsen en Margje Fikse keken toe, maar gingen snel door naar het volgende onderwerp. Hierdoor is een nieuw begrip ontstaan. 'Fikse': een probleem benoemen en wachten tot de ander iets regelt. Niet alleen bij Op1 doen ze aan 'fikse', ook de rest van Nederland kan er wat van.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's