Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video)

Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video)

Sunday 7 May 2023 om 12:08

<em>Hart van Nederland</em>: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video) Een automobilist heeft op zondagochtend een eenzijdig ongeluk veroorzaakt op de Gilzeweg tussen Bavel en Molenschot. De bestuurder verloor rond 06.30 uur de controle over het stuur. De auto knalde tegen een boom en kwam op de zij tot stilstand, zo zie je in bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Op het moment dat de hulpdiensten arriveerden, waren de inzittenden van het voertuig echter nergens te bekennen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongeman (19) omgekomen bij auto-ongeluk Reuver (video) Bekijk deze video » Gigantische zwarte rookwolken door brand in Venlo (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist heeft op zondagochtend een eenzijdig ongeluk veroorzaakt op de Gilzeweg tussen Bavel en Molenschot. De bestuurder verloor rond 06.30 uur de controle over het stuur. De auto knalde tegen een boom en kwam op de zij tot stilstand, zo zie je in bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Op het moment dat de hulpdiensten arriveerden, waren de inzittenden van het voertuig echter nergens te bekennen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's