Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Het Hoge Noorden gaat Dionne haar reis afsluiten in het hoge Noorden. Ze hoopt dan natuurlijk nog een glimp op te kunnen vangen van het Noorderlicht. Maar of dat gaat lukken... HottubDionne sluit haar reis door Scandinavië af en ontmoet de stellen nog een laatste keer. Waar Dionne en Anne in het voorjaar nog een dappere duik in het ijzige meer namen, kunnen ze nu in de nieuwe hottub van de eerste sneeuw genieten. Aurora BorealisEen stuk noordelijker gaat Dionne met Vincent mee de vrachtwagen op. Met de familie Gouwens staat Dionne voor de allereerste keer op de latten en bij Rob en Threes hoopt ze een glimp van het Noorderlicht op te vangen. Maar vrouwe Aurora laat zich niet dwingen. Bekijk ook Maandag in Het hoge noorden: Dionne Stax helpt schaap bij de bevalling Bekijk deze video » Maandag in Het hoge noorden: Dionne maakt barre tocht, ‘Dit is niet mijn roeping’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 8 May 2023 om 21:25

In de laatste aflevering van Het Hoge Noorden gaat Dionne haar reis afsluiten in het hoge Noorden. Ze hoopt dan natuurlijk nog een glimp op te kunnen vangen van het Noorderlicht. Maar of dat gaat lukken...

Hottub
Dionne sluit haar reis door Scandinavië af en ontmoet de stellen nog een laatste keer. Waar Dionne en Anne in het voorjaar nog een dappere duik in het ijzige meer namen, kunnen ze nu in de nieuwe hottub van de eerste sneeuw genieten.

Aurora Borealis
Een stuk noordelijker gaat Dionne met Vincent mee de vrachtwagen op. Met de familie Gouwens staat Dionne voor de allereerste keer op de latten en bij Rob en Threes hoopt ze een glimp van het Noorderlicht op te vangen. Maar vrouwe Aurora laat zich niet dwingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Hoge Noorden

Actuele video's

Meer actuele video's