Patty Brard prijst DAG ÉÉN-metamorfose Heleen van Royen maar.. wat kost dat? (Shownieuws)

Patty Brard prijst DAG ÉÉN-metamorfose Heleen van Royen maar.. wat kost dat? (Shownieuws)

Dinsdag 9 mei 2023 om 09:22

Heleen van Royen en haar vriend Bart Meeldijk zijn een ware metamorfose ondergaan dankzij een trainingsprogramma met de naam DAG ÉÉN: 'Het schijnt de hit te zijn in Amsterdam op dit moment', vertelt Patty Brard.

'12 centimeter van haar taille af'
Net als Tooske Ragas is ze dolenthousiast: 'Je moet het zes weken volhouden maar dit is het resultaat: ze is tien kilo afgevallen, 12 cm van de taille af en haar vetpercentage ging van 22 naar 16%. Je moet elke dag een uur sporten.' Grote vraag is natuurlijk... wat kost dit programma?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Patty Brard prijst <em>DAG ÉÉN</em>-metamorfose Heleen van Royen maar.. wat kost dat? (<em>Shownieuws</em>) Heleen van Royen en haar vriend Bart Meeldijk zijn een ware metamorfose ondergaan dankzij een trainingsprogramma met de naam DAG ÉÉN: 'Het schijnt de hit te zijn in Amsterdam op dit moment', vertelt Patty Brard. '12 centimeter van haar taille af'Net als Tooske Ragas is ze dolenthousiast: 'Je moet het zes weken volhouden maar dit is het resultaat: ze is tien kilo afgevallen, 12 cm van de taille af en haar vetpercentage ging van 22 naar 16%. Je moet elke dag een uur sporten.' Grote vraag is natuurlijk... wat kost dit programma? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video » Indrukwekkend: Heleen van Royen (58) toont eindresultaat sexy fotoshoot Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's