Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef)

Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo (Masterchef)

Chefkok Jock Zonfrillo, jurylid en presentator van het programma MasterChef Australia, overleed zondag 30 april op 46-jarige leeftijd en dat doet kok Gordon Ramsay heel veel pijn. Bekijk hieronder de finale van MasterChef Australië 2022 met beelden van Jock Zonfrillo en zie onderaan deze pagina het Twitterbericht met Gordon Ramsay aan het woord.

Lees verder onder de video.

Hartverscheurend: <em>Gordon Ramsay</em> in tranen om overleden <em>Jock Zonfrillo</em> (<em>Masterchef</em>) Chefkok Jock Zonfrillo, jurylid en presentator van het programma MasterChef Australia, overleed zondag 30 april op 46-jarige leeftijd en dat doet kok Gordon Ramsay heel veel pijn. Bekijk hieronder de finale van MasterChef Australië 2022 met beelden van Jock Zonfrillo en zie onderaan deze pagina het Twitterbericht met Gordon Ramsay aan het woord. Lees verder onder de video. "Het doet zo een pijn"Met Jocks huidige vrouw had hij twee kinderen van zes en twee jaar oud. Hij had ook twee tienerdochters uit een eerder huwelijk. Iedereen is geschrokken van dit vreselijke nieuws, zo ook Gordon Ramsay: "Het doet zo een pijn." Bekijk de video met Gordon over het overlijden van Jock Zonfrillo hieronder. Je kunt Masterchef Australië terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: leidt deze miscommunicatie tot drama in Masterchef Australië? Bekijk deze video » Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Het doet zo een pijn"
Met Jocks huidige vrouw had hij twee kinderen van zes en twee jaar oud. Hij had ook twee tienerdochters uit een eerder huwelijk. Iedereen is geschrokken van dit vreselijke nieuws, zo ook Gordon Ramsay: "Het doet zo een pijn." Bekijk de video met Gordon over het overlijden van Jock Zonfrillo hieronder.

Je kunt Masterchef Australië terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's