Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden

Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden

Chefkok Jock Zonfrillo, jurylid en presentator van het programma MasterChef Australia, is overleden. Dat melden de programmamakers maandagochtend. De 46-jarige kok overleed zondag 30 april in Melbourne. Bekijk hieronder de finale van MasterChef Australië 2022 met beelden van Jock Zonfrillo.

Lees verder onder de video.

<em>Masterchef Australië</em>-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Chefkok Jock Zonfrillo, jurylid en presentator van het programma MasterChef Australia, is overleden. Dat melden de programmamakers maandagochtend. De 46-jarige kok overleed zondag 30 april in Melbourne. Bekijk hieronder de finale van MasterChef Australië 2022 met beelden van Jock Zonfrillo. Lees verder onder de video. Vader van vier"Met gebroken harten en zonder te weten hoe wij door kunnen leven zonder hem, moeten wij mededelen dat Jock gisteren is overleden", zegt zijn familie in een verklaring. "We zijn er kapot van." Met zijn huidige vrouw had Zonfrillo twee kinderen van zes en twee jaar oud. Hij had ook twee tienerdochters uit een eerder huwelijk. Er is niet bekendgemaakt waaraan de beroemde chef is overleden. Bekijk in de video hierboven de finale van seizoen 14 van Masterchef Australië met Jock Zonfrillo als een van de presentatoren. Je kunt Masterchef Australië terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Bob rent Alpe d'HuZes uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vader van vier
"Met gebroken harten en zonder te weten hoe wij door kunnen leven zonder hem, moeten wij mededelen dat Jock gisteren is overleden", zegt zijn familie in een verklaring. "We zijn er kapot van." Met zijn huidige vrouw had Zonfrillo twee kinderen van zes en twee jaar oud. Hij had ook twee tienerdochters uit een eerder huwelijk. Er is niet bekendgemaakt waaraan de beroemde chef is overleden.

Bekijk in de video hierboven de finale van seizoen 14 van Masterchef Australië met Jock Zonfrillo als een van de presentatoren. Je kunt Masterchef Australië terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's