De Verraders: Jordy zou totaal door het lint zijn gegaan na wegstemmen Sander

De Verraders: Jordy zou totaal door het lint zijn gegaan na wegstemmen Sander

Afgelopen vrijdag kon men genieten van de finale van De Verraders. Nu meldt Shownieuws dat het er veel heftiger aan toe blijkt te zijn gegaan, dan op televisie te zien was. Verrader Jordy zou totaal door het lint zijn gegaan toen zijn broer Sander als Verrader werd onthuld. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment over De Verraders.

Lees verder onder de video.

<em>De Verraders</em>: Jordy zou totaal door het lint zijn gegaan na wegstemmen Sander Afgelopen vrijdag kon men genieten van de finale van De Verraders. Nu meldt Shownieuws dat het er veel heftiger aan toe blijkt te zijn gegaan, dan op televisie te zien was. Verrader Jordy zou totaal door het lint zijn gegaan toen zijn broer Sander als Verrader werd onthuld. Bekijk hieronder een Shownieuws-fragment over De Verraders. Lees verder onder de video. Agressief"Het was zo spannend", zegt finalist Chahid tegen RTL Boulevard. "Voordat we de ronde tafel ingingen werden we allemaal apart geroepen. We konden niet meer met elkaar, want iedereen zei: "Jij moet op mij, jij gaat op mij. Er werd zo agressief meegespeeld." Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » "Echt heftig"Volgens Chahid was het vertrek van Sander de druppel. "Eerst ging Sander eruit en toen werden ze helemaal woest. Werden ze helemaal gek. Jordy werd gek, echt heftig." Volgens deelneemster Noor Omrani zei de productie zelfs dat de spanning achter de schermen nog nooit zo groot was geweest. Bekijk ook Sander Huisman had moeite met rol in De Verraders: 'Veel moeite in het begin' (video) Bekijk deze video » Jordy Huisman volledig in ban van Verraders-avontuur: 'Veel stress gehad' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Agressief
"Het was zo spannend", zegt finalist Chahid tegen RTL Boulevard. "Voordat we de ronde tafel ingingen werden we allemaal apart geroepen. We konden niet meer met elkaar, want iedereen zei: "Jij moet op mij, jij gaat op mij. Er werd zo agressief meegespeeld."

"Echt heftig"
Volgens Chahid was het vertrek van Sander de druppel. "Eerst ging Sander eruit en toen werden ze helemaal woest. Werden ze helemaal gek. Jordy werd gek, echt heftig." Volgens deelneemster Noor Omrani zei de productie zelfs dat de spanning achter de schermen nog nooit zo groot was geweest.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV