Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard)

Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard)

<em>Getrouwen</em> Chahid, Billy en Noor winnen <em>De Verraders</em>, terecht? (<em>RTL Boulevard</em>) Gisteravond was de superspannende finale van spelshow 'De Verraders'. De winnaars zijn bekend; getrouwen Chahid, Billy en Noor ontmaskerden de broers Sander en Jordy. Gedrieën kijken ze terug op hun deelname in RTL Boulevard en zijn het over de finale eens: ""Nog nooit zo spannend geweest!" Maar zijn het ook terechte winnaars? Op Twitter zijn de meningen verdeeld. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Je kunt alle afleveringen van [De Verraders terugkijken] https://www.gids.tv/programma/de-verraders) bij Gids.tv. Bekijk ook De Verraders: Pernille La Lau teleurgesteld over exit, 'Anders vol op Sander gegaan.' Bekijk deze video » Betty Glas over Verraders-deelneemster Selma Omari: "Heftig mens" (video) Bekijk deze video » Broertjes Huisman over hun deelname aan de Verraders, "ik had tien jaar niet gehuild" Bekijk deze video »
TV :
Getrouwen Chahid, Billy en Noor winnen De Verraders, terecht? (RTL Boulevard)

Gisteravond was de superspannende finale van spelshow 'De Verraders'. De winnaars zijn bekend; getrouwen Chahid, Billy en Noor ontmaskerden de broers Sander en Jordy. Gedrieën kijken ze terug op hun deelname in RTL Boulevard en zijn het over de finale eens: ""Nog nooit zo spannend geweest!" Maar zijn het ook terechte winnaars? Op Twitter zijn de meningen verdeeld.
Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Je kunt alle afleveringen van [De Verraders terugkijken] https://www.gids.tv/programma/de-verraders) bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV