Lang Leve de Liefde: 'Ik hou van vrouwen met een maatje meer'

Lang Leve de Liefde: 'Ik hou van vrouwen met een maatje meer'

Woensdag 10 mei 2023 om 13:01

Als een deelnemer van Lang Leve de Liefde de billen van zijn date een cijfer moet geven hoeft hij daar niet lang over na te denken: 'Dat is voor mij een dikke tien.' Vervolgens geeft hij aan van vrouwen met een maatje meer te houden maar of die opmerking nou ook als compliment ontvangen wordt zie je hieronder.

Lang Leve de Liefde: 'Ik hou van vrouwen met een maatje meer' Als een deelnemer van Lang Leve de Liefde de billen van zijn date een cijfer moet geven hoeft hij daar niet lang over na te denken: 'Dat is voor mij een dikke tien.' Vervolgens geeft hij aan van vrouwen met een maatje meer te houden maar of die opmerking nou ook als compliment ontvangen wordt zie je hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Verdrietig: 5-jarige Nomi (Missie 538) overleden aan gevolgen neuroblastoom (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Is Louis Vuitton een dagcrème en wat is de PC?' Bekijk deze video »

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's