Zien: Renze Klamer over kritiek op 'slechte journalistiek' in gesprek Igone de Jongh

Zien: Renze Klamer over kritiek op 'slechte journalistiek' in gesprek Igone de Jongh

Wednesday 10 May 2023 om 21:28

Bekijk hier: nieuws over rechtszaak tegen Thijs Römer, verdacht van zedendelicten

Renze Klamer wordt al jaren een groot talkshow-talent genoemd en dus was het logisch dat RTL hem vorig jaar graag een contract aanbod. Helaas is zijn zondagse talkshow met gemiddeld zo'n half miljoen kijkers nog geen kijkcijferkanon en ook de inhoud van het programma is niet heel sterk.

Igone de Jongh
Klamer kreeg veel kritiek te verduren over zijn interview-techniek. Tijdens zijn interview met voormalig ballerina Igone de Jongh vroeg hij niet door over de intense situatie waarin ze verzeild raakte met haar ex-partner Thijs Römer. Römer wordt op het moment verdacht van zedendelicten met drie minderjarige meisjes. Was dit aardig van Klamer of gewoon slechte journalistiek?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Renze Klamer</em> over kritiek op 'slechte journalistiek' in gesprek Igone de Jongh Bekijk hier: nieuws over rechtszaak tegen Thijs Römer, verdacht van zedendelicten Renze Klamer wordt al jaren een groot talkshow-talent genoemd en dus was het logisch dat RTL hem vorig jaar graag een contract aanbod. Helaas is zijn zondagse talkshow met gemiddeld zo'n half miljoen kijkers nog geen kijkcijferkanon en ook de inhoud van het programma is niet heel sterk. Igone de JonghKlamer kreeg veel kritiek te verduren over zijn interview-techniek. Tijdens zijn interview met voormalig ballerina Igone de Jongh vroeg hij niet door over de intense situatie waarin ze verzeild raakte met haar ex-partner Thijs Römer. Römer wordt op het moment verdacht van zedendelicten met drie minderjarige meisjes. Was dit aardig van Klamer of gewoon slechte journalistiek? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Renze Klamer prijst prinses Amalia: 'Fantastisch dat ze gewoon gaat staan dansen' (video) Bekijk deze video » Kritiek op MAFS-Nicole & Martijn: 'Ze gunnen het elkaar niet' (Renze op zondag) Bekijk deze video » Dit is het nieuwe programma 'Het Onbekende' van Renze Klamer (video) Bekijk deze video » Video: Renze Klamer onthult deelnemers van Het Onbekende Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Renze Klamer over kritiek op 'slechte journalistiek' in gesprek Igone de Jongh

Actuele video's

Meer actuele video's