Nieuwe rel rondom de Meilandjes? (Shownieuws)

Nieuwe rel rondom de Meilandjes? (Shownieuws)

Nieuwe rel rondom de <em>Meilandjes</em>? (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws bespreekt het panel de kwestie dat de Meilandjes mogelijk verwikkeld zijn in een nieuwe rel. De Meiland-trilogieschrijver Jan Dijkgraaf vertelt over de dreiging van de advocaat van voormalig huisvriendin Caroline van Eeden met een kort geding. VechtpartijCaroline is op z'n zachtst gezegd 'not amused' over hoe zij ervan af komt in Maximes boek. Saillant detail: de vechtpartij met Maxime destijds in Frankrijk is al uitgebreid in het boek van Martien beschreven. Heeft Caroline zitten slapen en wil ze er nu een slaatje uit slaan? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. De Meilandjes zijn de Nederlandse Kardashians (HLF8) Bekijk deze video » Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 11 May 2023 om 09:56

In Shownieuws bespreekt het panel de kwestie dat de Meilandjes mogelijk verwikkeld zijn in een nieuwe rel. De Meiland-trilogieschrijver Jan Dijkgraaf vertelt over de dreiging van de advocaat van voormalig huisvriendin Caroline van Eeden met een kort geding.

Vechtpartij
Caroline is op z'n zachtst gezegd 'not amused' over hoe zij ervan af komt in Maximes boek. Saillant detail: de vechtpartij met Maxime destijds in Frankrijk is al uitgebreid in het boek van Martien beschreven. Heeft Caroline zitten slapen en wil ze er nu een slaatje uit slaan?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's