Juffen en meesters moeten zelf meer les krijgen over uitleggen (video)

Juffen en meesters moeten zelf meer les krijgen over uitleggen (video)

Donderdag 11 mei 2023 om 17:08

Lesgeven is best lastig, zeker voor mensen die het nog niet zo lang doen. Daarom is het belangrijk dat vooral beginnende juffen en meesters extra begeleiding krijgen. Bijvoorbeeld van een extra leraar die af en toe meekijkt en tips geeft. Bij de Vogelenzang in Spijkenisse krijgen verse juffen en meesters maar liefst twee jaar extra hulp. En dat is heel fijn, vinden de kinderen van groep 7.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Juffen en meesters moeten zelf meer les krijgen over uitleggen (video) Lesgeven is best lastig, zeker voor mensen die het nog niet zo lang doen. Daarom is het belangrijk dat vooral beginnende juffen en meesters extra begeleiding krijgen. Bijvoorbeeld van een extra leraar die af en toe meekijkt en tips geeft. Bij de Vogelenzang in Spijkenisse krijgen verse juffen en meesters maar liefst twee jaar extra hulp. En dat is heel fijn, vinden de kinderen van groep 7. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizar: wie kan het beste een meeuw nadoen? Dit is het kampioenschap 'meeuwen schreeuwen; Bekijk deze video » Bekijk de beelden, PSV-spelers uit hun dak na winst KNVB beker Bekijk deze video » Zien: politie schakelt vrouwelijke BN'ers in voor oplossing onopgeloste moordzaken Bekijk deze video »
TV :
Juffen en meesters moeten zelf meer les krijgen over uitleggen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's