Eerste beelden The Passion Hemelvaart met Bertrie Wierenga en Marlijn Weerdenburg

Eerste beelden The Passion Hemelvaart met Bertrie Wierenga en Marlijn Weerdenburg

Friday 12 May 2023 om 14:55

The Passion: Marlijn Weerdenburg (Maria) zingt Grijs

Wie fan is van The Passion kan zijn hart ophalen. Want na de reguliere versie die we kennen en elk jaar met Pasen wordt uitgezonden, is het met Hemelvaartsdag weer zover. Dan kun je kijken naar The Passion Hemelvaart, die op donderdag 18 mei plaatsvindt in de Friese steden Bolsward en Sneek.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden <em>The Passion Hemelvaart</em> met Bertrie Wierenga en Marlijn Weerdenburg The Passion: Marlijn Weerdenburg (Maria) zingt Grijs Wie fan is van The Passion kan zijn hart ophalen. Want na de reguliere versie die we kennen en elk jaar met Pasen wordt uitgezonden, is het met Hemelvaartsdag weer zover. Dan kun je kijken naar The Passion Hemelvaart, die op donderdag 18 mei plaatsvindt in de Friese steden Bolsward en Sneek. Lees verder onder de video. Grote rol voor Maria MagdalenaVorig jaar werd The Passion Hemelvaart voor het eerst uitgezonden om de kijkers kennis te laten maken met het verhaal achter de christelijke feestdag. Veel mensen weten dat het een vrije dag is, maar hebben geen idee waarom eigenlijk. The Passion Hemelvaart gaat door waar het paasverhaal eindigt, met dit jaar grote rollen voor Maria Magdalena (Bertrie Wierenga) en Pontius Pilatus (Dragan Bakema). In de eerste beelden is ook Marlijn Weerdenburg te zien als Maria. Bekijk de eerste beelden van The Passion Hemelvaart hierboven. The Passion Hemelvaart is donderdag 18 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je The Passion Hemelvaart terugkijken bij Gids.tv. Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in The Passion: ‘Dikke middelvinger naar haters’ Bekijk deze video » Castleden zeer tevreden over The Passion, ''iedereen was hartstikke goed'' Bekijk deze video »

Grote rol voor Maria Magdalena
Vorig jaar werd The Passion Hemelvaart voor het eerst uitgezonden om de kijkers kennis te laten maken met het verhaal achter de christelijke feestdag. Veel mensen weten dat het een vrije dag is, maar hebben geen idee waarom eigenlijk. The Passion Hemelvaart gaat door waar het paasverhaal eindigt, met dit jaar grote rollen voor Maria Magdalena (Bertrie Wierenga) en Pontius Pilatus (Dragan Bakema). In de eerste beelden is ook Marlijn Weerdenburg te zien als Maria.

Bekijk de eerste beelden van The Passion Hemelvaart hierboven.

The Passion Hemelvaart is donderdag 18 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je The Passion Hemelvaart terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's