Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in The Passion: ‘Dikke middelvinger naar haters’

Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in The Passion: ‘Dikke middelvinger naar haters’

Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in <em>The Passion</em>: ‘Dikke middelvinger naar haters’ Bekijk in de video hierboven: krijgen Michella Kox en Louisa Janssen een eigen programma? Niemand minder dan Louisa Janssen schitterde donderdagavond in The Passion. De realityster speelde de (kleine) rol van Barabbas, die in plaats van Jezus werd vrijgelaten. Elk jaar speelt een omstreden persoon deze rol, afgelopen jaar zorgde Louisa voor ophef door de knokpartij in Echte meisjes in de jungle. Louisa is blij met deze rol in het muzikale Paasspektakel, maar haalt wel flink uit. “Zo ik mag wel ff met trots zeggen dat ik als eerste transseksueel in een bijbelverhaal zat, wel kort en krachtig maar ik ben trots op mezelf en de haters dikke middelvinger.” Bekijk de beelden van Louisa in The Passion hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van The Passion 2023 terugkijken via Gids.tv The Passion: Buddy Vedder (Judas) oogst veel lof met Sorry Bekijk deze video » The Passion: Marlijn Weerdenburg (Maria) zingt Grijs Bekijk deze video »
TV :
Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in The Passion: ‘Dikke middelvinger naar haters’
Friday 7 April 2023 om 14:29

Bekijk in de video hierboven: krijgen Michella Kox en Louisa Janssen een eigen programma?

Niemand minder dan Louisa Janssen schitterde donderdagavond in The Passion. De realityster speelde de (kleine) rol van Barabbas, die in plaats van Jezus werd vrijgelaten. Elk jaar speelt een omstreden persoon deze rol, afgelopen jaar zorgde Louisa voor ophef door de knokpartij in Echte meisjes in de jungle. Louisa is blij met deze rol in het muzikale Paasspektakel, maar haalt wel flink uit. “Zo ik mag wel ff met trots zeggen dat ik als eerste transseksueel in een bijbelverhaal zat, wel kort en krachtig maar ik ben trots op mezelf en de haters dikke middelvinger.”

Bekijk de beelden van Louisa in The Passion hieronder. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van The Passion 2023 terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's