Ondersteboven van de Amerika's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ondersteboven van de Amerika's gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ondersteboven van de Amerika's gemist? Bekijk hier de hele uitzending Waldemar Torenstra gaat voor het nieuwe BNNVARA-programma Ondersteboven van de Amerika's een reis maken door Noord-Amerika en Zuid-Amerika, om het koloniale verhaal van de Amerika's voor Columbus te onderzoeken. Oude culturenKan de moderne westerse mens iets leren van de oude culturen in Noord- en Zuid-Amerika die bijna verdreven werden, maar nog altijd springlevend zijn? Met die vraag in het achterhoofd reist Waldemar Torenstra langs belangrijke plekken waar ongeveer 400 jaar geleden de eerste Nederlanders aankwamen. SenecaDit brengt hem langs de Seneca, de Onondaga en de Mohawk-volken, hij spreekt met belangrijke inheemse leiders en hoort over de grootsheid van de culturen die hier tot een paar honderd jaar geleden heersten. Bekijk ook Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 13 May 2023 om 21:30

Waldemar Torenstra gaat voor het nieuwe BNNVARA-programma Ondersteboven van de Amerika's een reis maken door Noord-Amerika en Zuid-Amerika, om het koloniale verhaal van de Amerika's voor Columbus te onderzoeken.

Oude culturen
Kan de moderne westerse mens iets leren van de oude culturen in Noord- en Zuid-Amerika die bijna verdreven werden, maar nog altijd springlevend zijn? Met die vraag in het achterhoofd reist Waldemar Torenstra langs belangrijke plekken waar ongeveer 400 jaar geleden de eerste Nederlanders aankwamen.

Seneca
Dit brengt hem langs de Seneca, de Onondaga en de Mohawk-volken, hij spreekt met belangrijke inheemse leiders en hoort over de grootsheid van de culturen die hier tot een paar honderd jaar geleden heersten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ondersteboven van de Amerika's

Actuele video's

Meer actuele video's