Bekijk de beelden: thriller Het Geheugenspel in première gegaan

Bekijk de beelden: thriller Het Geheugenspel in première gegaan

De thriller Het Geheugenspel met onder meer Anna Drijver en Maarten Heijmans, is in première gegaan. Deze film is gebaseerd op de populaire bestseller van schrijverskoppel Nicci French.

Familiegeheimen
Het verhaal draait om een drama op het landgoed van de familie Deridder, hier werd het lijk van Nathalie gevonden. Zij was de pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Het Geheugenspel is vanaf 18 mei te zien in de bioscopen. In de video van Shownieuws hieronder kun je de eerste beelden van Het Geheugenspel bekijken.

Bekijk de beelden: thriller <em>Het Geheugenspel</em> in première gegaan De thriller Het Geheugenspel met onder meer Anna Drijver en Maarten Heijmans, is in première gegaan. Deze film is gebaseerd op de populaire bestseller van schrijverskoppel Nicci French. FamiliegeheimenHet verhaal draait om een drama op het landgoed van de familie Deridder, hier werd het lijk van Nathalie gevonden. Zij was de pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn. Het Geheugenspel is vanaf 18 mei te zien in de bioscopen. In de video van Shownieuws hieronder kun je de eerste beelden van Het Geheugenspel bekijken. Bekijk ook Gaan Max Verstappen en Kelly Piquet trouwen? (Shownieuws) Bekijk deze video » Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af" Bekijk deze video »
Film :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV