Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af"

Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af"

Dinsdag 16 mei 2023 om 09:06

Linda de Mol onthult in de nieuwe LINDA. hoe ze de afgelopen periode is door gekomen. Shownieuws heeft het over de presentatrice en haar blad, bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Linda de Mol</em> kijkt graag naar &quot;shit van anderen&quot;: &quot;Dat leidt gewoon even af&quot; Linda de Mol onthult in de nieuwe LINDA. hoe ze de afgelopen periode is door gekomen. Shownieuws heeft het over de presentatrice en haar blad, bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. GlamourpoesIn haar editorial vertelt de presentatrice hoe ze zich door moeilijke periodes slaat, zoals de periode die ze de afgelopen 1,5 jaar heeft meegemaakt. Ze kijkt naar programma's als The Kardashians en The Real Housewives of Beverly Hills. "Glamourpoezen: niks om jaloers op te zijn eigenlijk, want de problemen en de shit gaan ook hun Hollywoodhuizen niet voorbij. En dat leidt gewoon even lekker af van mijn eigen shit", laat Linda weten. De volledige editorial is woensdag 17 mei te lezen in de nieuwe LINDA. Bekijk ook Linda de Mol: 'Waarom zeggen mensen lelijke dingen over figuur Amalia?' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Terugkeer Linda de Mol in Ik Hou Van Holland maakt veel mensen blij' Bekijk deze video »
Show :

Glamourpoes
In haar editorial vertelt de presentatrice hoe ze zich door moeilijke periodes slaat, zoals de periode die ze de afgelopen 1,5 jaar heeft meegemaakt. Ze kijkt naar programma's als The Kardashians en The Real Housewives of Beverly Hills. "Glamourpoezen: niks om jaloers op te zijn eigenlijk, want de problemen en de shit gaan ook hun Hollywoodhuizen niet voorbij. En dat leidt gewoon even lekker af van mijn eigen shit", laat Linda weten.

De volledige editorial is woensdag 17 mei te lezen in de nieuwe LINDA.

Actuele video's

Meer actuele video's