'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag, als het aan Lee Towers ligt wel (Goedemorgen Nederland)

'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag, als het aan Lee Towers ligt wel (Goedemorgen Nederland)

Dinsdag 16 mei 2023 om 11:48

Zondag mocht Feyenoord voor de zestiende keer de kampioensschaal in de lucht houden. Maandag werd een groot volksfeest gevierd aan de Coolsingel na de huldiging van de succesvolle ploeg met 'baas' Arne Slot. Hoe ziet de toekomst van deze succestrainer eruit? 'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag.

Lee Towers
Bij WNL, Goedemorgen Nederland zien we in een fragment hoe Lee Towers bij Op1 gisteravond de supporters opriep zijn petitie te tekenen om Arne Slot als trainer voor Feyenoord te behouden. Daarbij had de volkszanger nog twee tegeltjeswijsheden voor de kijker in petto...

Bekijk het in de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

'Blijft <em>Arne Slot</em> de baas of niet?' is de vraag, als het aan <em>Lee Towers</em> ligt wel (<em>Goedemorgen Nederland</em>) Zondag mocht Feyenoord voor de zestiende keer de kampioensschaal in de lucht houden. Maandag werd een groot volksfeest gevierd aan de Coolsingel na de huldiging van de succesvolle ploeg met 'baas' Arne Slot. Hoe ziet de toekomst van deze succestrainer eruit? 'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag. Lee TowersBij WNL, Goedemorgen Nederland zien we in een fragment hoe Lee Towers bij Op1 gisteravond de supporters opriep zijn petitie te tekenen om Arne Slot als trainer voor Feyenoord te behouden. Daarbij had de volkszanger nog twee tegeltjeswijsheden voor de kijker in petto... Bekijk het in de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: zoveel geld krijgt Arne Slot na behalen titel Feyenoord Bekijk deze video » Feyenoord fan staat bij de huldiging met foto van overleden zoon: 'Hij is erbij' Bekijk deze video »
TV :
'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag, als het aan Lee Towers ligt wel (Goedemorgen Nederland)

Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv



Actuele video's

Meer actuele video's