Knokpartijen: Kees van der Spek duikt in de wereld van scopolamine, ookwel 'Duivelsadem'

Knokpartijen: Kees van der Spek duikt in de wereld van scopolamine, ookwel 'Duivelsadem'

In een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt zien we vanavond een ware knokpartij in Colombia. Het gaat allemaal om Scopolamine, ookwel Duivelsadem. "Dit is de gevaarlijkste drugs ter wereld", vertelt Kees.

Wordt Kees meegenomen?
Kees van der Spek deelt dinsdagmiddag een Instagrampost met alvast wat beelden van de knokpartij in Colombia. Drugsdealers wilde Kees meenemen. Kijk vanavond naar de hele aflevering om 20:30 uur bij RTL 5.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Knokpartijen: <em>Kees van der Spek</em> duikt in de wereld van scopolamine, ookwel <em>'Duivelsadem'</em> In een nieuwe aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt zien we vanavond een ware knokpartij in Colombia. Het gaat allemaal om Scopolamine, ookwel Duivelsadem. "Dit is de gevaarlijkste drugs ter wereld", vertelt Kees. Wordt Kees meegenomen?Kees van der Spek deelt dinsdagmiddag een Instagrampost met alvast wat beelden van de knokpartij in Colombia. Drugsdealers wilde Kees meenemen. Kijk vanavond naar de hele aflevering om 20:30 uur bij RTL 5. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Scopolamine Bekijk ook Video: Kees van der Spek gruwelt van Groningse zorgboerderij Undercover in Nederland Bekijk deze video » Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: dominee licht Melissa op voor 5 ton Bekijk deze video »

Scopolamine

Actuele video's

Meer actuele video's