'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht?

'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht?

Dinsdag 16 mei 2023 om 14:08

In ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’ kijken Charissa en Emanuel terug op hun verhuizing naar Rotterdam. De eerste nachten in hun nieuwe huis voelden alsof ze op vakantie waren in een hotel. Inmiddels zijn ze erg blij met hun woning maar de hamvraag is toch: hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht?

Bekijk het in de video van 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld' hieronder.

<em>'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld'</em>: hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht? In ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’ kijken Charissa en Emanuel terug op hun verhuizing naar Rotterdam. De eerste nachten in hun nieuwe huis voelden alsof ze op vakantie waren in een hotel. Inmiddels zijn ze erg blij met hun woning maar de hamvraag is toch: hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht? Bekijk het in de video van 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld' hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’: Paul en Kim gingen zelf aan de slag (video) Bekijk deze video » 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': Said en Wèralucië hebben toch een babykamer (video) Bekijk deze video » Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video »
TV :
'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht?

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's