Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken

Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken

Tuesday 16 May 2023 om 13:06

In Kopen Zonder Kijken worden Charissa en Emanuel na een heftig gesprek op pad gestuurd. Terwijl zij zich ontspannen tussen de zeedieren in het aquarium, is Martijn onderweg met goed nieuws. Op de zo typerende Martijn Krabbé-wijze laat hij het stel schrikken, lachen én huilen wanneer hij hen vertelt dat er een huis is gevonden.

Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder.

<em>Martijn Krabbé</em> laat Charissa schrikken, lachen én huilen in <em>Kopen Zonder Kijken</em> In Kopen Zonder Kijken worden Charissa en Emanuel na een heftig gesprek op pad gestuurd. Terwijl zij zich ontspannen tussen de zeedieren in het aquarium, is Martijn onderweg met goed nieuws. Op de zo typerende Martijn Krabbé-wijze laat hij het stel schrikken, lachen én huilen wanneer hij hen vertelt dat er een huis is gevonden. Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Deelnemer Kopen zonder kijken Rens krijgt MS en roept om hulp, 'heb het echt nodig' Bekijk deze video » Bekijk het nieuwe gezinslid van Sanne en Ruben uit Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video » Rob Goossens twijfelt of Kopen Zonder Kijken-koppel het wel echt nodig had Bekijk deze video »
TV :
Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's