Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is nu al een veelbesproken nieuw seizoen, dat van Het Perfecte Plaatje in Zuid-Afrika. De kritiek op het badpak van Eloise en de kritiek op die kritiek zorgt ervoor dat dit nieuwe seizoen weer direct op de kaart staat. Mama'sDe fotografen maken een reportagefoto tijdens een bezoek aan de Mama's, sterke dames die zich inzetten voor kinderen en gehandicapten die opgroeien in armoede in de vele sloppenwijken rondom Kaapstad. DuinenVoor de tweede shoot duiken de fotografen de duinen in, waar ze een spectaculaire actieshoot te wachten staat. Wie schiet de beste foto en mag verder op reis? Dat bepaalt uiteraard de jury.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 17 May 2023 om 22:08

Het is nu al een veelbesproken nieuw seizoen, dat van Het Perfecte Plaatje in Zuid-Afrika. De kritiek op het badpak van Eloise en de kritiek op die kritiek zorgt ervoor dat dit nieuwe seizoen weer direct op de kaart staat.

Mama's
De fotografen maken een reportagefoto tijdens een bezoek aan de Mama's, sterke dames die zich inzetten voor kinderen en gehandicapten die opgroeien in armoede in de vele sloppenwijken rondom Kaapstad.

Duinen
Voor de tweede shoot duiken de fotografen de duinen in, waar ze een spectaculaire actieshoot te wachten staat. Wie schiet de beste foto en mag verder op reis? Dat bepaalt uiteraard de jury.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's