Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard)

Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard)

Friday 12 May 2023 om 20:26

Jeroen Snel en Angela de Jong hadden beide de nodige commentaar op gravin Eloise na de eerste aflevering van 'Het Perfecte Plaatje op Reis'. Zij is deelnemer aan dit populaire programma en poseerde voor Rick Brandsteder in een badpak.

Grensgevalletje
Dit was voor de twee moraalridders een 'grensgevalletje'. De 20 jarige Van Oranje-Nassau telg zou zich niet zo bloot moeten geven. Deze opinie van Angela en Jeroen zorgde voor ophef en blijkt nog steeds het gesprek van de dag te zijn. Mandy Woelkens, hoofdredacteur bij LINDA mag in RTL Boulevard Jeroen Snel wijzen op zijn ouderwetse standpunten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Ophef over gravin <em>Eloise</em> in badpak in '<em>Het Perfecte Plaatje op Reis</em>' (<em>RTL Boulevard</em>) Jeroen Snel en Angela de Jong hadden beide de nodige commentaar op gravin Eloise na de eerste aflevering van 'Het Perfecte Plaatje op Reis'. Zij is deelnemer aan dit populaire programma en poseerde voor Rick Brandsteder in een badpak. GrensgevalletjeDit was voor de twee moraalridders een 'grensgevalletje'. De 20 jarige Van Oranje-Nassau telg zou zich niet zo bloot moeten geven. Deze opinie van Angela en Jeroen zorgde voor ophef en blijkt nog steeds het gesprek van de dag te zijn. Mandy Woelkens, hoofdredacteur bij LINDA mag in RTL Boulevard Jeroen Snel wijzen op zijn ouderwetse standpunten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Ook op Twitter kreeg Jeroen Snel er van langs. Bekijk ook Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus" Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man Bekijk deze video » SPOILER: ontknoping eerste aflevering Het perfecte plaatje op reis, wie valt af? Bekijk deze video »
Royals :
Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard)

Ook op Twitter kreeg Jeroen Snel er van langs.
Actuele video's

Meer actuele video's