The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Passion Hemelvaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor de tweede keer is The Passion Hemelvaart te zien op NPO 1. In de komende editie staan de Friese steden Bolsward en Sneek centraal. Thomas van Luyn vertelt het bijzondere verhaal van de gebeurtenissen na de kruisiging tot aan Hemelvaart. Ook te zien via een livestream via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden The Passion Hemelvaart met Bertrie Wierenga en Marlijn Weerdenburg Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart 2023: Bertrie, Ferdi en Marlijn zingen Leun op mij Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart 2023: Bertrie Wierenga (Maria Magdalena) zingt Dromen in kleur Bekijk deze video » MagdalenaEr is in dit Hemelvaartsfeest vooral veel aandacht voor Maria Magdalena, dit jaar gespeeld door Bertrie Wierenga. Wanneer Maria bij het lege graf vertrekt, komt Jezus haar onderweg tegemoet. Eerst was ze nog behoorlijk ontdaan van alles wat ze bij het graf had meegemaakt, maar nu raakt ze vervuld met geluk bij het zien van haar Meester. PilatusOok voor Pilatus, gespeeld door Dragan Bakema, is het verhaal na Pasen nog niet over. Meteen na de dood van Jezus zitten Pilatus en de hogepriesters met een probleem. In eeuwenoude profetieën staat namelijk voorspeld dat Jezus na drie dagen uit de dood terug zou keren. Dat is niet de bedoeling!
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 18 May 2023 om 21:27

Voor de tweede keer is The Passion Hemelvaart te zien op NPO 1. In de komende editie staan de Friese steden Bolsward en Sneek centraal. Thomas van Luyn vertelt het bijzondere verhaal van de gebeurtenissen na de kruisiging tot aan Hemelvaart. Ook te zien via een livestream via Gids.tv.

Magdalena
Er is in dit Hemelvaartsfeest vooral veel aandacht voor Maria Magdalena, dit jaar gespeeld door Bertrie Wierenga. Wanneer Maria bij het lege graf vertrekt, komt Jezus haar onderweg tegemoet. Eerst was ze nog behoorlijk ontdaan van alles wat ze bij het graf had meegemaakt, maar nu raakt ze vervuld met geluk bij het zien van haar Meester.

Pilatus
Ook voor Pilatus, gespeeld door Dragan Bakema, is het verhaal na Pasen nog niet over. Meteen na de dood van Jezus zitten Pilatus en de hogepriesters met een probleem. In eeuwenoude profetieën staat namelijk voorspeld dat Jezus na drie dagen uit de dood terug zou keren. Dat is niet de bedoeling!

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Passion

Actuele video's

Meer actuele video's