Finale MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale MAX PubQuiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending De vorige zes afleveringen hebben zes teams zich gekwalificeerd voor de grote finale van de MAX PubQuiz. Nu is het dan tijd voor die grote finale, die vrijdag wordt uitgezonden op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in MAX pubquiz: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit Bekijk deze video » KarinPresentator en quizmaster Sybrand krijgt dit keer als barvrouw Karin Bloemen te gast. De beste teams van de afgelopen zes afleveringen gaat vanavond bepalen wie de allerbeste MAX Pubquizzer van dit jaar is. Over MAX PubQuizDe MAX PubQuiz bestaat uit vier verschillende categorieën, te weten eten en drinken, geschiedenis, muziek en sport. In elke aflevering zullen vijf teams, die elk bestaan uit drie spelers, om de winst.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 19 mei 2023 om 22:18

De vorige zes afleveringen hebben zes teams zich gekwalificeerd voor de grote finale van de MAX PubQuiz. Nu is het dan tijd voor die grote finale, die vrijdag wordt uitgezonden op NPO 1.

Karin
Presentator en quizmaster Sybrand krijgt dit keer als barvrouw Karin Bloemen te gast. De beste teams van de afgelopen zes afleveringen gaat vanavond bepalen wie de allerbeste MAX Pubquizzer van dit jaar is.

Over MAX PubQuiz
De MAX PubQuiz bestaat uit vier verschillende categorieën, te weten eten en drinken, geschiedenis, muziek en sport. In elke aflevering zullen vijf teams, die elk bestaan uit drie spelers, om de winst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX PubQuiz

Actuele video's

Meer actuele video's