Niet klein te krijgen: Tibbe probeert te lopen met prothese na amputatie been

Niet klein te krijgen: Tibbe probeert te lopen met prothese na amputatie been

Vrijdag 19 mei 2023 om 15:56

In Niet klein te krijgen volgt Paul de Leeuw verschillende gezinnen waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. Tibbe heeft zijn been moeten laten amputeren en in de serie probeert hij voor het eerst te lopen met een prothese. Het gaat verrassend goed en Tibbe kan zelfs al los staan zonder ondersteuning.

Bekijk de beelden van Niet klein te krijgen hieronder.

Niet klein te krijgen is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet klein te krijgen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Niet klein te krijgen</em>: Tibbe probeert te lopen met prothese na amputatie been In Niet klein te krijgen volgt Paul de Leeuw verschillende gezinnen waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. Tibbe heeft zijn been moeten laten amputeren en in de serie probeert hij voor het eerst te lopen met een prothese. Het gaat verrassend goed en Tibbe kan zelfs al los staan zonder ondersteuning. Bekijk de beelden van Niet klein te krijgen hieronder. Niet klein te krijgen is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet klein te krijgen terugkijken bij Gids.tv. Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's