Het Onbekende: gaat Ronald Mulder confrontatie aan met zijn grootste angst?

Het Onbekende: gaat Ronald Mulder confrontatie aan met zijn grootste angst?

Friday 19 May 2023 om 16:26

Vrijdag kun je kijken naar de tweede aflevering van Het Onbekende. Twee teams moeten zo snel mogelijk het eindpunt zien te vinden en ze worden uitgedaagd om voor het onbekende te kiezen tijdens dit avontuur. Maar als Ronald Mulder een vliegtuig ziet staan, wordt hij diepongelukkig. “Mijn hartslag steeg omhoog. Ik dacht: het zal toch niet. Mijn grootste angst, naast bungeejumpen: parachutespringen.”

Bekijk het fragment van Het Onbekende hieronder.

Het Onbekende is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Onbekende</em>: gaat Ronald Mulder confrontatie aan met zijn grootste angst? Vrijdag kun je kijken naar de tweede aflevering van Het Onbekende. Twee teams moeten zo snel mogelijk het eindpunt zien te vinden en ze worden uitgedaagd om voor het onbekende te kiezen tijdens dit avontuur. Maar als Ronald Mulder een vliegtuig ziet staan, wordt hij diepongelukkig. “Mijn hartslag steeg omhoog. Ik dacht: het zal toch niet. Mijn grootste angst, naast bungeejumpen: parachutespringen.” Bekijk het fragment van Het Onbekende hieronder. Het Onbekende is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv. Video: Renze Klamer onthult deelnemers van Het Onbekende Bekijk deze video » Het Onbekende: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's