Tineke Schouten: T-Splitsing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tineke Schouten: T-Splitsing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tineke Schouten: T-Splitsing gemist? Bekijk hier de hele uitzending De reguliere programmering op de late zaterdagavond van RTL 4 is afgelopen en voor we naar de zomer gaan is er nog een aantal weken cabaret te zien. We starten deze reeks met T-Splitsing, de nieuwe show van Tineke Schouten. Andere afslagT-splitsing is een theatershow waarin Tineke Schouten nog eens goed naar haar eigen keuzes kijkt die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een andere afslag op de T-splitsing had genomen? TypetjesAls haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Een persoonlijke show, met natuurlijk ook de nodige typetjes, zoals de vriendin van Mark Rutte en Bep Lachebek. Bekijk ook Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Bekijk deze video » Video: Tineke Schouten zingt Zoveel Ik Van Je Hou in Tijd Voor MAX Bekijk deze video »
Uitzending :
Tineke Schouten: T-Splitsing gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 20 mei 2023 om 23:26

De reguliere programmering op de late zaterdagavond van RTL 4 is afgelopen en voor we naar de zomer gaan is er nog een aantal weken cabaret te zien. We starten deze reeks met T-Splitsing, de nieuwe show van Tineke Schouten.

Andere afslag
T-splitsing is een theatershow waarin Tineke Schouten nog eens goed naar haar eigen keuzes kijkt die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een andere afslag op de T-splitsing had genomen?

Typetjes
Als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Een persoonlijke show, met natuurlijk ook de nodige typetjes, zoals de vriendin van Mark Rutte en Bep Lachebek.

Actuele video's

Meer actuele video's