ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet'

ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet'

Saturday 20 May 2023 om 22:04

In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen worden de hooligans in de hedendaagse voetbalstadions op een vakkundige manier op de hak genomen. In het liedje, wat in het refrein de pakkende zin 'en langs het uitvak van het stadion' meekrijgt, wordt verwezen naar een supporter van FC Groningen die op een bizarre manier de wedstrijd tegen Ajax wist te verstoren.

ZIEN: <em>Even tot Hier</em> nagelt voetbal<em>hooligans</em> aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet' In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen worden de hooligans in de hedendaagse voetbalstadions op een vakkundige manier op de hak genomen. In het liedje, wat in het refrein de pakkende zin 'en langs het uitvak van het stadion' meekrijgt, wordt verwezen naar een supporter van FC Groningen die op een bizarre manier de wedstrijd tegen Ajax wist te verstoren. Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv. GeniaalNet als de vele andere items in Even tot hier wordt ook het liedje met de groen-witte bivakmutsen op de melodie van Het Dorp weer met enorm veel enthousiasme ontvangen. Zo vinden de kijkers dat de hooligans 'volkomen voor lul' worden gezet en dat de KNVB nu maar eens 'wakker moet worden'. KritiekOverigens is er ook kritiek, vooral van de voetballiefhebbers. Zo is men bang dat dit soort liedjes de gedachten bij hooligans alleen maar zullen verergeren. Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet'

Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv.

Geniaal
Net als de vele andere items in Even tot hier wordt ook het liedje met de groen-witte bivakmutsen op de melodie van Het Dorp weer met enorm veel enthousiasme ontvangen. Zo vinden de kijkers dat de hooligans 'volkomen voor lul' worden gezet en dat de KNVB nu maar eens 'wakker moet worden'.

Kritiek
Overigens is er ook kritiek, vooral van de voetballiefhebbers. Zo is men bang dat dit soort liedjes de gedachten bij hooligans alleen maar zullen verergeren.

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's