Even Tot Hier: een simpel liedje van één minuut over flitsbezorgers

Even Tot Hier: een simpel liedje van één minuut over flitsbezorgers

Sunday 21 May 2023 om 08:40

Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv.

In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen zien we hoe Niels van der Laan en Jeroen Woe een liedje zongen over flitsbezorgers. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Even Tot Hier</em>: een simpel liedje van één minuut over <em>flitsbezorgers</em> Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv. In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen zien we hoe Niels van der Laan en Jeroen Woe een liedje zongen over flitsbezorgers. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Onveilige situatiesHet razendsnel bezorgen van boodschappen wordt steeds populairder. Afgelopen week bleek dat het er bij die bedrijven vreselijk aan toe gaat. Het personeel krijgt te weinig betaald, de werksituatie in de opslagruimtes is onveilig en veel bezorgers zijn veel te jong. En als je een boodschap in één minuut bezorgd wil hebben moet je bij Jeroen en Niels zijn. Jeroen en Niels leggen de flitsbezorgers voor je uit in één minuut. Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: een simpel liedje van één minuut over flitsbezorgers

Onveilige situaties
Het razendsnel bezorgen van boodschappen wordt steeds populairder. Afgelopen week bleek dat het er bij die bedrijven vreselijk aan toe gaat. Het personeel krijgt te weinig betaald, de werksituatie in de opslagruimtes is onveilig en veel bezorgers zijn veel te jong. En als je een boodschap in één minuut bezorgd wil hebben moet je bij Jeroen en Niels zijn. Jeroen en Niels leggen de flitsbezorgers voor je uit in één minuut.

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's