Even tot Hier gemist? Niels en Jeroen kraken Songfestival-inzendingen af

Even tot Hier gemist? Niels en Jeroen kraken Songfestival-inzendingen af

Zondag 21 mei 2023 om 08:56

Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv.

In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen zien we hoe Niels van der Laan en Jeroen Woe een liedje zongen over het Eurovisie Songfestival. Bekijk het optreden in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Even tot Hier</em> gemist? Niels en Jeroen <em>kraken</em> Songfestival-inzendingen af Je kunt de hele uitzending van Even tot hier terugkijken via Gids.tv. In de laatste aflevering van Even tot Hier van dit seizoen zien we hoe Niels van der Laan en Jeroen Woe een liedje zongen over het Eurovisie Songfestival. Bekijk het optreden in de video hieronder. Lees verder onder de video. ZooitjeNiels en Jeroen hebben het dit seizoen veel gehad over het Songfestival, maar als afsluiter zingen ze nog een liedje over het festijn. Ze laten weten dat de inzending van dit jaar niet best was, maar dat de inzendingen van vorige jaren net zo 'slecht' waren: "Kom op, check het zooitje dat eerder meedeed", zijn de woorden van deze populaire heren. De mannen van Even Tot Hier leggen het songfestival in 1 minuut uit. Evert Santegoeds laat in de video hierboven weten dat hij de heren Jeroen Woe en Niels van der Laan geweldig vindt: "Echt een ander level dan Kopspijkers", zegt Patty Brard. Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video »
TV :

Zooitje
Niels en Jeroen hebben het dit seizoen veel gehad over het Songfestival, maar als afsluiter zingen ze nog een liedje over het festijn. Ze laten weten dat de inzending van dit jaar niet best was, maar dat de inzendingen van vorige jaren net zo 'slecht' waren: "Kom op, check het zooitje dat eerder meedeed", zijn de woorden van deze populaire heren. De mannen van Even Tot Hier leggen het songfestival in 1 minuut uit. Evert Santegoeds laat in de video hierboven weten dat hij de heren Jeroen Woe en Niels van der Laan geweldig vindt: "Echt een ander level dan Kopspijkers", zegt Patty Brard.

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's