Zien: broertje Eloise van Oranje ook binnenkort in badpak?

Zien: broertje Eloise van Oranje ook binnenkort in badpak?

Maandag 22 mei 2023 om 11:49

Graaf Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft zijn eerste interview gehouden. Hierin vertelt hij over de voordelen en nadelen aan lid zijn van het koningshuis. Als positieve kant noemt hij het feit dat hij veel "interessante en bijzondere" mensen leert kennen, maar een negatief aspect is dat hij moet "opletten" met wat hij doet. Claus' oudere zus Eloise van Oranje kwam laatst in het nieuws door haar 'badpak-schandaal'. William Rutten vraagt zich af of we graaf Claus ook ooit in badkleding zullen gaan zien?

Lees verder onder de video.

Zien: broertje <em>Eloise van Oranje</em> ook binnenkort in badpak? Graaf Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft zijn eerste interview gehouden. Hierin vertelt hij over de voordelen en nadelen aan lid zijn van het koningshuis. Als positieve kant noemt hij het feit dat hij veel "interessante en bijzondere" mensen leert kennen, maar een negatief aspect is dat hij moet "opletten" met wat hij doet. Claus' oudere zus Eloise van Oranje kwam laatst in het nieuws door haar 'badpak-schandaal'. William Rutten vraagt zich af of we graaf Claus ook ooit in badkleding zullen gaan zien? Lees verder onder de video. BrutaalEvert Santegoeds vindt Graaf Claus een aardige beschaafde jongen: "Hij houdt rekening met het imago van de familie", laat Evert weten. Hij zal nooit iets doen om zijn familie voor schut te zetten. William Rutten vraagt nieuwsgierig aan de desk: "Dus we zien hem nooit in badpak?", grappend over zusje Eloise. Bekijk dit fragment in de video hierboven. Bekijk ook Claus van Oranje over z'n zus Eloise: "De showbizz-wereld is niets voor mij" (video) Bekijk deze video »
Show :

Brutaal
Evert Santegoeds vindt Graaf Claus een aardige beschaafde jongen: "Hij houdt rekening met het imago van de familie", laat Evert weten. Hij zal nooit iets doen om zijn familie voor schut te zetten. William Rutten vraagt nieuwsgierig aan de desk: "Dus we zien hem nooit in badpak?", grappend over zusje Eloise. Bekijk dit fragment in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's