Claus van Oranje over z'n zus Eloise: "De showbizz-wereld is niets voor mij" (video)

Claus van Oranje over z'n zus Eloise: "De showbizz-wereld is niets voor mij" (video)

Eloise van Oranje is door haar deelname aan Het Perfecte Plaatje: op reis erg in de belangstelling gekomen. Eloise poseerde voor Rick Brandsteder op televisie in haar badpak... Haar broer Claus van Oranje (19) heeft het volgende over de showbizz te zeggen. Bekijk zijn eerste interview ooit hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Claus van Oranje</em> over z'n zus Eloise: &quot;De showbizz-wereld is niets voor mij&quot; (video) Eloise van Oranje is door haar deelname aan Het Perfecte Plaatje: op reis erg in de belangstelling gekomen. Eloise poseerde voor Rick Brandsteder op televisie in haar badpak... Haar broer Claus van Oranje (19) heeft het volgende over de showbizz te zeggen. Bekijk zijn eerste interview ooit hieronder. Lees verder onder de video. "Ik moet met alles opletten"Claus is flink aan het ondernemen in zijn huidige woonplaats Parijs. In zijn eerste interview ooit vertelt de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien aan De Telegraaf waarom het ondernemerschap hem zo aantrekt. Hij heeft op deze jonge leeftijd al meerdere bedrijfjes opgezet en vertelt over zijn toekomstplannen en waarom hij zijn zus Eloise niet achterna gaat in de showbizz-wereld. "De showbizz-wereld is niets voor mij. Ik moet met alles opletten wat ik doe." Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Claus van Oranje. Bekijk ook ZIEN: Patty Brard komt op voor Eloise van Oranje en trekt sexy badpak aan Bekijk deze video » Video: William Rutten vertelt over het succes achter Het Perfecte Plaatje en geeft tips Bekijk deze video » Wildebras in trek bij meisjes na 'derde been'-fotoshoot in Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video »
Royals :
Claus van Oranje over z'n zus Eloise: "De showbizz-wereld is niets voor mij" (video)

"Ik moet met alles opletten"
Claus is flink aan het ondernemen in zijn huidige woonplaats Parijs. In zijn eerste interview ooit vertelt de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien aan De Telegraaf waarom het ondernemerschap hem zo aantrekt. Hij heeft op deze jonge leeftijd al meerdere bedrijfjes opgezet en vertelt over zijn toekomstplannen en waarom hij zijn zus Eloise niet achterna gaat in de showbizz-wereld. "De showbizz-wereld is niets voor mij. Ik moet met alles opletten wat ik doe."

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met Claus van Oranje.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV