Jinek: Nick Schilder speelt Babylon van David Gray

Jinek: Nick Schilder speelt Babylon van David Gray

Dinsdag 23 mei 2023 om 08:58

Het is even wennen voor de kijker: Nick Schilder zonder zijn voormalige metgezel Simon Keizer aan een talkshowtafel en op het podium. Bij Jinek geeft hij deze week iedere dag een voorproefje van zijn aankomende solotournee en trapte af met Babylon van David Gray.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Nick Schilder speelt <em>Babylon</em> van David Gray Het is even wennen voor de kijker: Nick Schilder zonder zijn voormalige metgezel Simon Keizer aan een talkshowtafel en op het podium. Bij Jinek geeft hij deze week iedere dag een voorproefje van zijn aankomende solotournee en trapte af met Babylon van David Gray. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Wilfred zingt wat van Nick en Simon... wat vinden Gijp en Angela de Jong daarvan? Bekijk deze video » Jinek: Nick Schilder over huidige contact met Simon Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Nick Schilder speelt Babylon van David Gray

Actuele video's

Meer actuele video's