Maandag in Jinek: Nick Schilder heeft leuk nieuws en treedt op! gemist? | Gids.tv

Maandag in Jinek: Nick Schilder heeft leuk nieuws en treedt op! gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-05-22 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 22 mei.

De gasten van Jinek op maandag 22 mei

  • Minister Wiersma ligt al weken onder vuur nu hij heeft toegegeven dat hij zich grensoverschrijdend heeft gedragen. Kan hij nog aanblijven? We bespreken het met Floor Bremer en Joost Vullings.

  • Van diamanten tot mummie’s en Boeddhabeelden: westerse musea liggen vol gestolen kunst uit de koloniale tijd. Samen met journalist en historicus Erik Dijkstra duiken we in de wereld van roofkunst.

  • Jarenlang waren ze onafscheidelijk van elkaar: Nick en Simon. Maar na de break-up van het duo gaat de Volendammer gewoon weer door het leven als Nick Schilder. Vanavond kijken we terug op het afscheid van het duo, heeft Nick leuk nieuws én treedt hij op.

  • In De Moeite Waard volgen Tijl Beckand en Bob Sikkes stellen met een droom: succesvol een huis flippen. Oftewel: het kopen van een klushuis, dat huis vervolgens opknappen en daarna verkopen met winst. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vanavond schuiven beide heren aan.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws