De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het programma zou eerst in de zomer van 2022 op de beeldbuis komen, maar vanwege de 'veranderende woningmarkt' werd het uitgesteld. Blijkbaar is de woningmarkt genoeg veranderd, want het programma van Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes is nu te zien op RTL 4. Uitgewoonde jaren 70-woningIn de eerste aflevering gaan Tijl en Bob op bezoek bij het Friese koppel Ge-An en Klaas. Zij gaan als eerste het grote 'flip'avontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren 70-woning. Risico'sHet 'flippen' van huizen, ofwel het opknappen van oude woningen naar moderne woningen, is al jaren populair. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Wat als de huizenmarkt helemaal niet zit te wachten op de gepimpte woning? Bekijk ook Tijl Beckhand en deelnemers Het Perfecte Plaatje speculeren over winnaar nieuw seizoen Bekijk deze video » Trijntje commandeert Tijl in Het Perfecte Plaatje: ‘Spuit in zijn gezicht!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
De Moeite Waard?! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 23 mei 2023 om 22:06

Het programma zou eerst in de zomer van 2022 op de beeldbuis komen, maar vanwege de 'veranderende woningmarkt' werd het uitgesteld. Blijkbaar is de woningmarkt genoeg veranderd, want het programma van Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes is nu te zien op RTL 4.

Uitgewoonde jaren 70-woning
In de eerste aflevering gaan Tijl en Bob op bezoek bij het Friese koppel Ge-An en Klaas. Zij gaan als eerste het grote 'flip'avontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren 70-woning.

Risico's
Het 'flippen' van huizen, ofwel het opknappen van oude woningen naar moderne woningen, is al jaren populair. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Wat als de huizenmarkt helemaal niet zit te wachten op de gepimpte woning?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De moeite waard?!

Actuele video's

Meer actuele video's