Bob Sikkes over De Moeite Waard: 'Mensen gaan finaal onderuit' (video)

Bob Sikkes over De Moeite Waard: 'Mensen gaan finaal onderuit' (video)

Wednesday 24 May 2023 om 17:19

Gisteren is de eerste aflevering van 'De Moeite Waard' met Tijl Beckand (48) en Bob Sikkes (57) te zien. De heren blikken bij ons terug op de eerste aflevering. Bob licht een tipje van de sluier op over de volgende afleveringen, want niet iedereen weet een paleis van een kluswoning te maken.

<em>Bob Sikkes</em> over <em>De Moeite Waard</em>: 'Mensen gaan finaal onderuit' (video) Gisteren is de eerste aflevering van 'De Moeite Waard' met Tijl Beckand (48) en Bob Sikkes (57) te zien. De heren blikken bij ons terug op de eerste aflevering. Bob licht een tipje van de sluier op over de volgende afleveringen, want niet iedereen weet een paleis van een kluswoning te maken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Mark Rutte had 'plezier' en wil terugkomen Bekijk deze video » René van der Gijp minder dan 2 minuten aan het woord in de Vandaag Inside aflevering met Mark Rutte Bekijk deze video » Honderden vrouwen herkennen zich in het verhaal van Melisa Schaufeli over haar bilimplantaten Bekijk deze video »
TV :
Bob Sikkes over De Moeite Waard: 'Mensen gaan finaal onderuit' (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's