Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver (Story)

Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver (Story)

DJ Maurice reageert woedend op verhaal Rob Kemps over Snollebollekes

Rob Kemps is voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd met zijn nieuwe vlam Stephanie Klaver, ze prijken op de cover van Story. Begin april maakte de Snollebollekes-zanger bekend dat zijn relatie met Miriam, met wie hij twee jonge kinderen heeft, op de klippen is gelopen. Gelijk gingen er allerlei geruchten dat hij haar zou hebben verlaten voor een achtergronddanseres van Snollebollekes, en nu is hij inderdaad gespot met Stephanie. Volgens juicekanalen zouden haar ouders de paparazzi op de twee af hebben gestuurd om ze te fotograferen, of zou het puur toeval zijn dat ze zoenend op de foto zijn gezet?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob Kemps</em> zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver (Story) DJ Maurice reageert woedend op verhaal Rob Kemps over Snollebollekes Rob Kemps is voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd met zijn nieuwe vlam Stephanie Klaver, ze prijken op de cover van Story. Begin april maakte de Snollebollekes-zanger bekend dat zijn relatie met Miriam, met wie hij twee jonge kinderen heeft, op de klippen is gelopen. Gelijk gingen er allerlei geruchten dat hij haar zou hebben verlaten voor een achtergronddanseres van Snollebollekes, en nu is hij inderdaad gespot met Stephanie. Volgens juicekanalen zouden haar ouders de paparazzi op de twee af hebben gestuurd om ze te fotograferen, of zou het puur toeval zijn dat ze zoenend op de foto zijn gezet? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Rob Kemps wordt niet op de bank gezet bij SBS6!' (video) Bekijk deze video » Rob Kemps gaat ervan uit dat Chansons! ondanks rel Van Nieuwkerk terugkomt op tv Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV