DJ Maurice reageert woedend op verhaal Rob Kemps over Snollebollekes in Jinek

DJ Maurice reageert woedend op verhaal Rob Kemps over Snollebollekes in Jinek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Rob Kemps was dinsdag te gast in Jinek om nieuwe optredens van zijn immens populaire act Snollebollekes aan te kondigen. Maar niet iedereen reageert hier enthousiast op, DJ Maurice gaat helemaal los. Op Facebook liet hij weten dat hij een grote rol heeft gespeeld in het succes van Snollebollekes en dat deze act er zonder hem niet was geweest. Maar hij wordt door Kemps nooit ergens genoemd…

Lees verder onder de video.

DJ Maurice reageert woedend op verhaal Rob Kemps over Snollebollekes in <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Rob Kemps was dinsdag te gast in Jinek om nieuwe optredens van zijn immens populaire act Snollebollekes aan te kondigen. Maar niet iedereen reageert hier enthousiast op, DJ Maurice gaat helemaal los. Op Facebook liet hij weten dat hij een grote rol heeft gespeeld in het succes van Snollebollekes en dat deze act er zonder hem niet was geweest. Maar hij wordt door Kemps nooit ergens genoemd… Lees verder onder de video. Maurice verwijdert woedende postInmiddels heeft hij dit verhaal alweer verwijderd van social media. “Mijn laatste post brengt toch wat teweeg merk ik”, aldus Maurice. “Ik heb diverse (tv) interviews afgewezen hierover maar na overleg met en uit respect vóór één zakelijke partner in dit verhaal die het wél altijd netjes met mij heeft geregeld, heb ik het toch verwijderd.” Hij staat nog steeds achter zijn verhaal maar wil ze de kans geven het uit te praten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Patricia Paay over Rob Kemps in 'De 10 Vragen': "Ik word nou een beetje 'kregelig'" (HLF8) Bekijk deze video » Jinek: Rob Kemps over zijn bijzondere band met Willeke Alberti Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maurice verwijdert woedende post
Inmiddels heeft hij dit verhaal alweer verwijderd van social media. “Mijn laatste post brengt toch wat teweeg merk ik”, aldus Maurice. “Ik heb diverse (tv) interviews afgewezen hierover maar na overleg met en uit respect vóór één zakelijke partner in dit verhaal die het wél altijd netjes met mij heeft geregeld, heb ik het toch verwijderd.” Hij staat nog steeds achter zijn verhaal maar wil ze de kans geven het uit te praten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's