Rob Goossens over detoxtrip van Doutzen: 'Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik helemaal geen zin in!'

Rob Goossens over detoxtrip van Doutzen: 'Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik helemaal geen zin in!'

<em>Rob Goossens</em> over detoxtrip van <em>Doutzen</em>: 'Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik helemaal geen zin in!' In de nieuwste aflevering van De BLVD Podcast, kijkt Rob Goossens zijn ogen uit. Dat doet hij natuurlijk wel vaker, maar het detoxtripje van Doutzen Kroes maakt hem pas écht ongemakkelijk. Iets met een vuist? Of een klysma? Rob en Bridget speculeren nog even door, maar het lijkt erop dat ze dit tripje aan zich voorbij laten gaan. "Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik he-le-maal geen zin in," aldus Rob. Bekijk het fragment van RTL Boulevard Instagram hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Blijft Eva Jinek te zien bij RTL? 'Ik zou niet weten waar je haar anders neerzet' Bekijk deze video » Rob Goossens in RTL Boulevard: 'GTST populairder dan andere streamingdienst-series' Bekijk deze video » René van der Gijp minder dan 2 minuten aan het woord in de Vandaag Inside aflevering met Mark Rutte Bekijk deze video »
Donderdag 25 mei 2023 om 15:15

In de nieuwste aflevering van De BLVD Podcast, kijkt Rob Goossens zijn ogen uit. Dat doet hij natuurlijk wel vaker, maar het detoxtripje van Doutzen Kroes maakt hem pas écht ongemakkelijk. Iets met een vuist? Of een klysma? Rob en Bridget speculeren nog even door, maar het lijkt erop dat ze dit tripje aan zich voorbij laten gaan. "Ik zie een vuist ergens ingaan en daar heb ik he-le-maal geen zin in," aldus Rob.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard Instagram hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's