College Tour met Sigrid Kaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Sigrid Kaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Sigrid Kaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de seizoensopener van het nieuwe seizoen van College Tour is het de twijfelachtige eer aan Sigrid Kaag om aan te schuiven bij Twan Huys. Zij zal een fiks vragenvuur op haar afgevuurd krijgen. Alle fragmenten uit deze uitzending Zie: Minister Kaag huilt om boodschap van haar kinderen: 'Straks eindigt ze als Els Borst' Bekijk deze video » BezuinigenSigrid Kaag is vicepremier en de eerste vrouwelijke minister van Financiën. Het is een spannende tijd. Voor het eerst in lange tijd moet er weer bezuinigd worden op de begroting, terwijl Kaag genoeg geld moet overhouden voor ambitieuze klimaatplannen, vluchtelingen en de ereschuld aan de inwoners van het aardbevingsgebied in Groningen. BedreigingNaast de politieke uitdagingen krijgt Kaag op persoonlijk vlak ook veel te verduren. Als vrouwelijke politicus heeft ze te maken met veel online haat en bedreigingen en al meerdere keren kwamen inmiddels welbekende fakkeldragers haar opzoeken. Bekijk ook College Tour: boerenzoon beledigt Christianne van der Wal, bekijk haar reactie Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck in College Tour: “Ik ben heel erg geërgerd over rijke mensen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 28 mei 2023 om 21:07

In de seizoensopener van het nieuwe seizoen van College Tour is het de twijfelachtige eer aan Sigrid Kaag om aan te schuiven bij Twan Huys. Zij zal een fiks vragenvuur op haar afgevuurd krijgen.

Bezuinigen
Sigrid Kaag is vicepremier en de eerste vrouwelijke minister van Financiën. Het is een spannende tijd. Voor het eerst in lange tijd moet er weer bezuinigd worden op de begroting, terwijl Kaag genoeg geld moet overhouden voor ambitieuze klimaatplannen, vluchtelingen en de ereschuld aan de inwoners van het aardbevingsgebied in Groningen.

Bedreiging
Naast de politieke uitdagingen krijgt Kaag op persoonlijk vlak ook veel te verduren. Als vrouwelijke politicus heeft ze te maken met veel online haat en bedreigingen en al meerdere keren kwamen inmiddels welbekende fakkeldragers haar opzoeken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's