Bekijk hier de trailer van A24-komedie Problemista met Julio Torres en Tilda Swinton

Bekijk hier de trailer van A24-komedie Problemista met Julio Torres en Tilda Swinton

Monday 29 May 2023 om 16:36

A24 heeft de eerste trailer van de komedie Problemista vrijgegeven. Van de filmstudios van Midsommar, Hereditary en Everything Everywhere All at Once komt een erg fijne en gekke komedie met een heerlijke cast. Bekijk hieronder de trailer van Problemista.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de trailer van A24-komedie <em>Problemista</em> met Julio Torres en Tilda Swinton A24 heeft de eerste trailer van de komedie Problemista vrijgegeven. Van de filmstudios van Midsommar, Hereditary en Everything Everywhere All at Once komt een erg fijne en gekke komedie met een heerlijke cast. Bekijk hieronder de trailer van Problemista. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. AlejandroHet verhaal volgt Alejandro. Hij is een aspirant-speelgoedontwerper uit El Salvador die worstelt om zijn ongewone ideeën tot leven te brengen in New York. Terwijl de tijd op zijn werkvisum snel verstrijkt, wordt een baan als assistent van een grillige outcast uit de kunstwereld zijn enige echte hoop om in het land van de onbegrensde mogelijkheden te blijven. CastNaast Julio Torres en Tilda Swinton (Asteroid City) zijn onder andere ook RZA (Nobody) en Isabella Rossellini (Death Becomes Her) in de film te horen en te zien. Deze productie is geschreven en geregisseerd door de hoofdrolspeler Julio Torres. De film Problemista is vanaf 4 augustus 2023 in de bioscopen te zien. Of dat ook in Nederland is, is op dit moment nog onzeker. Genre: Komedie. Tijdsduur: 98 minuten. Bekijk hier de trailer van The Color Purple, vanaf 25 december in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk hier de officiële trailer van Barbie, vanaf 21 juli in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van A24-komedie Problemista met Julio Torres en Tilda Swinton

Alejandro
Het verhaal volgt Alejandro. Hij is een aspirant-speelgoedontwerper uit El Salvador die worstelt om zijn ongewone ideeën tot leven te brengen in New York. Terwijl de tijd op zijn werkvisum snel verstrijkt, wordt een baan als assistent van een grillige outcast uit de kunstwereld zijn enige echte hoop om in het land van de onbegrensde mogelijkheden te blijven.

Cast
Naast Julio Torres en Tilda Swinton (Asteroid City) zijn onder andere ook RZA (Nobody) en Isabella Rossellini (Death Becomes Her) in de film te horen en te zien. Deze productie is geschreven en geregisseerd door de hoofdrolspeler Julio Torres.

De film Problemista is vanaf 4 augustus 2023 in de bioscopen te zien. Of dat ook in Nederland is, is op dit moment nog onzeker. Genre: Komedie. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's