'Oplichter' Rick Engelkes reageert op coronasteun-rel: "Ik heb niets te verbergen"

'Oplichter' Rick Engelkes reageert op coronasteun-rel: "Ik heb niets te verbergen"

Dinsdag 30 mei 2023 om 09:27

Begin deze maand hoorden we dat Rick Engelkes en zijn bedrijf Waterfront Entertainment vier weken langer de tijd hebben gekregen om te reageren op het besluit van het Fonds Podiumkunsten dat Engelkes 3,7 miljoen euro aan coronasteun moet terugbetalen. Rick doorbreekt de stilte en vertelt nu zijn verhaal aan Shownieuws. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

'Oplichter' <em>Rick Engelkes</em> reageert op <em>coronasteun-rel</em>: &quot;Ik heb niets te verbergen&quot; Begin deze maand hoorden we dat Rick Engelkes en zijn bedrijf Waterfront Entertainment vier weken langer de tijd hebben gekregen om te reageren op het besluit van het Fonds Podiumkunsten dat Engelkes 3,7 miljoen euro aan coronasteun moet terugbetalen. Rick doorbreekt de stilte en vertelt nu zijn verhaal aan Shownieuws. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Slapeloze nachtenRick zegt dat hij slapeloze nachten heeft gehad door de coronasteun-rel. De acteur wordt voor 'oplichter' uitgemaakt. Hij moet miljoenen euro's terugbetalen, en vindt het naar dat journalisten hun koppen overdrijven: "Ik heb niets te verbergen", aldus Rick. Zie het fragment hierboven. ZIEN: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE Bekijk ook Kijken: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE Bekijk deze video » Bekijk: Hans Cornelissen reageert op onterechte coronasteun Rick Engelkes Bekijk deze video »
Show :

Slapeloze nachten
Rick zegt dat hij slapeloze nachten heeft gehad door de coronasteun-rel. De acteur wordt voor 'oplichter' uitgemaakt. Hij moet miljoenen euro's terugbetalen, en vindt het naar dat journalisten hun koppen overdrijven: "Ik heb niets te verbergen", aldus Rick. Zie het fragment hierboven.

ZIEN: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE

Actuele video's

Meer actuele video's