Marciano flipt tegen Erik in Een Jaar Van Je Leven: 'Wat zit je nou te huilen, huilenbalk!'

Marciano flipt tegen Erik in Een Jaar Van Je Leven: 'Wat zit je nou te huilen, huilenbalk!'

<em>Marciano</em> flipt tegen <em>Erik</em> in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Wat zit je nou te huilen, huilenbalk!' Peter Gillis met zijn nieuwe liefde! Volgens mij is Marciano met het verkeerde been uit bed gestapt (en te laat volgens Erik), want hij schreeuwt het hele huis bij elkaar. De ruzie begint bij Babette en Zoë, maar schuift al snel door naar Erik. "Volgens mij heb ik het niet tegen jou. Wat zit je nou te huilen, huilenbalk, ga weg man!," aldus Marciano. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) Bekijk deze video »
Tuesday 30 May 2023 om 14:17

Peter Gillis met zijn nieuwe liefde!

Volgens mij is Marciano met het verkeerde been uit bed gestapt (en te laat volgens Erik), want hij schreeuwt het hele huis bij elkaar. De ruzie begint bij Babette en Zoë, maar schuift al snel door naar Erik. "Volgens mij heb ik het niet tegen jou. Wat zit je nou te huilen, huilenbalk, ga weg man!," aldus Marciano.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's