Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video)

Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video)

Tuesday 16 May 2023 om 14:28

Erik zijn type vrouw!

Er is een felle discussie tussen Erik en Moraima over een pruik. Erik bepaalt waar de centjes naartoe gaan in het huis. Moraima gebruikt al 25 jaar een pruik en zij voelt zich niet compleet zonder haar pruik. Dit is onbegrijpelijk voor Erik. "Ik heb ook geen vrouw, dat maakt mij niet compleet, kan ik een vrouw kopen dan?" aldus Erik. Gaan zij hier uit komen?

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) Erik zijn type vrouw! Er is een felle discussie tussen Erik en Moraima over een pruik. Erik bepaalt waar de centjes naartoe gaan in het huis. Moraima gebruikt al 25 jaar een pruik en zij voelt zich niet compleet zonder haar pruik. Dit is onbegrijpelijk voor Erik. "Ik heb ook geen vrouw, dat maakt mij niet compleet, kan ik een vrouw kopen dan?" aldus Erik. Gaan zij hier uit komen? Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's